onsdag 26 augusti 2015

Boksläpp!

Så var det äntligen dags för mitt första längre serieverk, Livet före döden, att få komma ut i alldeles fysisk gestalt. Boken är en annorlunda berättelse om att vara människa, om mysterier, om att växa upp, om rädsla, om mycket mer. Den innehåller sju korta historier som alla har sin grogrund i mitt och min familjs liv, som svävar mellan det självupplevda och det fantiserade, mellan olika former av verklighet. Små fragment av en berättelse som är för stor för att sättas mellan pärmar. Boken är det mest personliga, opolitiska och viktiga jag gett ifrån mig så här långt (vilket ju inte är så konstigt, då det på sätt och vis är min debut, men ändå..!)

Boken ges ut av Kolik förlag i slutet av september. En officiell releasefest för den samt Natalia Batistas Amalthea, sword princess 3 äger rum på Kulturhuset Oceanen den 26 september, varmt välkomna! Jag  kommer även att signera under Bokmässan vid ett flertal tillfällen.

26.9 kl 16 samtalar jag på Seriescenen på Bokmässan med Ellen Ekman (Lilla Berlin) om att vara människa. Det vore synd att missa, om jag får säga det själv! Läs mer här.

18-20.9 ställer jag ut delar av boken i Uddebo i samband med Sjuhärads konstrunda.

I Göteborg kan man ta del av en liten presentation om boken på stadsbibliotekets Trappa, 1.10 kl 18.

En finskspråkig intervju kring boken, för de få och utvalda som kan sånt, finns på Sisuradios sajt.

Mer intervjuer och aktiviteter runt om i landet följer säkerligen under hösten. Hoppas vi syns!

PS. När/om ni väl läst boken får ni gladeligen höra av er och berätta hur ni upplevde den. Det finns ju knappast något jag är mer nyfiken på just nu ...


1 kommentar:

  1. Åh vad spännande Henri! Ser fram emot att ha boken i mina händer o bläddra fram äventyr! Kram Åsa

    SvaraRadera