fredag 14 juni 2013

Genom eld och vatten

Vid ån Assman, som flyter mellan Tranemo och Uddebo i periferin av Västra Götaland, hänger nu min tre meter höga tavla vid namn "Mitt hår är min Fenix". Dess sista penselstreck jag lade för bara några timmar sen, trots deadline för en månad sen - tiden har inte riktigt räckt till för att leka konstnär i Uddebo på sistone, kan man säga. Nu är tavlan alltså klar i den mån som tidsramarna och övriga omständigheterna tillät, och det hela känns som en bra övning i att släppa perfektionismen, och nöja sig med något mer avskalat än det man nog egentligen hade velat peta fram.

Imorgon invigs Konstpaddlingen, som under förra sommarens premiär blev en klar succé, och som jag den här gången inte gärna ville missa chansen att medverka i. Det hela går ut på att man paddlar fyrakilometerssträckan från Tranemo till Uddebo, och får under färden beskåda både magisk natur och sju stycken utspridda, innovativa konstverk. (Ett klart vinnande koncept, om ni frågar mig!) Det hela pågår mellan 15 juni-25 augusti. Väl mött, gott folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar