måndag 6 maj 2013

Liten SIS-rapport

De fantastiska kollegorna och finfina vännerna Karin Nyberg, Helena Strömberg, Sofia Lindh och Fröydis Sollid Simonsen, taggade för SIS -13.

Mycket fantastiskt kan sägas om årets upplaga av SIS, men jag nöjer mig i tidsbrist med att konstatera att årets festival var en av de mest lyckade och givande jag varit med om! Tusen tack Serieteket - och så klart övriga Seriesverige - för att ni finns, växer och frodas.

Utställning med samlat fanart på Loka Kanarps festivalmaskot.

Min hemvist i år: C'est Bon Kultur-bordet 
med Christoffer Frostgård, Bo Ashi och Kolbeinn Karlsson.

En av de uppenbara höjdpunkterna under min festival var ett serieworkshop med den prominenta gästen Nancy Peña, den franska serieskaparen bakom bland annat Katten och kimonon och den nyss Urhundennominerade Tea Party. För övrigt är hon en av mina överlägset största favorittecknare. I workshopen fick vi i grupper av tre skapa stafettserier utifrån vissa angivna begränsningar - mycket hämningsförlösande och kul övning! Några resultat av detta nedan med Sofia Lindh, Sara Salo och undertecknad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar