onsdag 24 april 2013

SIS -13

Den sista helgen i april kommer jag i sedvanlig ordning tillbringa på Stockholms Internationella Seriefestival, vars mässdel kommer att hållas på Kulturhuset 28-29.4. Temat för årets festival är Eskapism.

Den här gången kommer jag att finnas mestadels vid C'est Bon Kulturs bord, men även ett signeringspass hos Kolik Förlag kommer att förekomma. Hoppas vi ses där!


Ovan finns mitt fanart till den tjusiga festivalloggbilden av Loka Kanarp. Fler av den sorten, en hel uppsjö faktiskt, finns att beskåda här!

Nypublicerade alster av mig finns att hitta i dessa två rykande färska saker:


Serietecknare - F.A.Q. är en minst sagt utflippad stafettserie på ett 40-tal sidor av ett litet tappert gäng på Serieateljén. Internt och osammanhängande, visst... Men till viss del sjukt underhållande (med stark betoning på "sjukt".) Finns att köpa vid Serieateljéns bord. 

Rob & Bob med vänner är en ny, gedigen tidning av mina forna serieklasskompisar Robert Pettersson och Robin Larsson, även kända som serieduon Rob & Bob. Bland övriga medverkande finns David Liljemark, Simon Gärdenfors, Ellen Ekman, Sling och många fler alldeles ypperliga serieskapare! Köp den från de trevliga Norrlandspojkarna vid Rob & Bob-bordet.

Även de flesta av mina tidigare utgivna serier finns förstås också att köpa, inte minst hos Kolik Förlag, Seriefrämjandet, C'est Bon Kultur, Serieateljén och Serieskolan i Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar