onsdag 6 februari 2013

Hourly comics

Jag är nyss lyckligt hemkommen från Angoulême, där jag under fyra fantastiska dagar fått uppleva den fyrtionde upplagan av världens i särklass bästa seriefestival. (Mer om detta inom kort, eventuellt!) Festivalens andra dag sammanträffade intressant nog med Hourly Comic Day, som jag var fast besluten att haka på detta år. Det hela går ut på att man under en hel dag ska dokumentera sina samtliga vakna timmar i serieform - i farten. 

Att göra detta under en högintensiv seriefestival visade sig vara en ännu större utmaning än jag föreställt mig, men icke desto mindre lyckades jag klottra ner något hyfsat väsentligt om dagens samtliga upplevda timmar! (Och fuskade bara en del när det gäller att gör saker i farten.) De angivna klockslagen är högst ungefärliga, dvs. med en timmes mellanrum från och med att jag vaknade. Men nära nog. 

För att göra det hela åtminstone lite läsarvänligt kunde jag inte låta bli att färglägga serien i efterhand. Det får man säkert inte egentligen. Men alternativet hade faktiskt varit att aldrig förmå visa detta till någon, så... Håll till godo!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar