söndag 14 oktober 2012

Om jordens undergång


Som ett litet sidoprojekt håller jag nu på och jobbar med ett fanzine med temat 2012 och jordens eventuella undergång/övergång/vad-det-nu-kan-tänkas-vara-gång. Detta har väl de flesta en åsikt om, och det är ju inte direkt ett ointressant tema att diskutera! Därför samlar jag på folks tankar kring saken, som jag gör sedan till små monologserier.

För antagligen första gången använder jag nu engelska som språk i serien - dels för att fanzinet ska släppas på den internationella seriefestivalen AltCom i Malmö, dels för att jag nu faktiskt gått och etablerat mig även i Finland, och precis allt orkar man ju inte publicera tvåspråkigt...

Har du några tänkvärda tankar att bidra med, tveka ej att maila!
info@henrigylander.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar