måndag 3 september 2012

Serieskolan, andra gången gillt

Malmö och Serieskolan - en gång till! Kan ännu knappast tro att det är sant, men ja, jag har faktiskt i detta nu återvänt till dessa platser. Till Möllans kryddoftande gatuliv, till Mazettihusets seriefrämjande luft... Allt som jag för drygt ett år sen lämnade bakom mig, för gott, som jag trodde då. Men livet är som bekant nyckfullt och fullt av otippade möjligheter, och när möjigheten att gå projektåret på Serieskolan OCH bo i Göteborg med Marit varannan vecka dök upp, var jag inte sen med att tacka ja.

Det är en hel bok som ska skapas, som så innerligt gärna vill skapas, som väser och åmar sig inom mig, försöker tränga sig ut men får inte riktigt plats, som kräver den rätta omgivningen, den rätta stimulansen, de rätta människorna, exempelvis mentorer som Fabian Göranson och Anneli Furmark, för att komma ut så hel, värdig och självsäker som möjligt. Försök då att stanna hemma och lägga lock på allt detta!

Livet före döden, det är titeln på min kommande bok. Ovan har ni den första bilden jag ritat till den.

PS. I och med att boken ifråga kommer att vara helt svartvit blir det ju nu en viss förändring på bloggestetiken. Men jag hoppas att det enbart kommer att upplevas bara som just en förändring - inte en försämring!

2 kommentarer:

  1. Grattis grattis! Till dig som får ge dig i kast med att föda fram en bok, och till oss som kommer att få läsa den. Jag kräver att få våldgästa dig nångång.

    Härlig prickskuggning på fågelvingarna!

    SvaraRadera
  2. Tack, och varsågod! Jag kräver och förväntar mig att bli våldgästad av dig, när helst det passar, antingen i Malmö eller Götet, eller både och! Annars dyker jag kanhända upp i Stockholm när du minst anar det...

    SvaraRadera