onsdag 9 maj 2012

SIS 2012


Det är många fina saker som kan och bör sägas om Stockholms internationella seriefestival förra helgen. Jag är dock sent ute med detta inlägg, och mycket har hunnit redan sägas på en och annan serieblogg av en och annan högst skrivkunnig person. Därmed nöjer jag mig med att konstatera att den 28-29 april 2012 var en av de bättre helgerna i mitt liv, och jag hoppas att jag aldrig glömmer hur mycket gemenskap, inspiration och kärlek jag fick ta del av under dessa två alltför korta dagar.

För att vara en gnutta mer specifik så kommer här en liten topp 5-lista av de för mig personligen starkaste upplevelserna under SIS:

1. Minnesstunden för Kristiina Kolehmainen, samt livetecknarmästerverket "En tango för Kristiina" med Ville Ranta & co.
2. Möten med gamla och nya kära vänner/kollegor/själsfränden.
3. Officiella releasen av min debutseriebok, En helt ny människa.
4. Kolik förlag - i stort sett allt och alla som har med det att göra.
5. Min seriesyster Sofia Malmbergs debut Elin under havet, som jag efter ett par års förväntan fick till sist se, utgiven på ett av landets största bokförlag, och som infriade samtliga förväntningar.
Och så förstås... några bilder ur kameran, seriedagboken och käraste Sofia Lindhs vassa penna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar