onsdag 9 maj 2012

Hjälp, jag är på TV!


Så var det till slut dags för även min stora tv-debut... som blev av inom det halvdokumentära, helsköna SVT-programmet Hjälp, vi flyttar ihop i måndags. Resultatet blev enligt min åsikt både nog så värdigt, rakt igenom charmigt, och med fin balans mellan det seriösa och underhållande. Det är en hyfsat ärlig och relevant skildring om mitt och Marits liv och leverne, dels inom ett bredare kontext och dels inom ramen för det kollektiva boendet med min kära vän Lina och hennes barn Elias och Luna (som fokuset så klart ligger lika mycket på). För mig var detta framför allt en unik chans att komma till tals, om än lite ytligt, om en rad inte alls oviktiga saker som familj, föräldraskap, kollektivliv... och förstås även serieskapande.

Har du inte sett programmet än - och i vilket fall - så går den att se i sin helhet här!3 kommentarer:

 1. Hej Henri!
  Jag är så glad att ni valde att söka till det här programmet, dels för att jag nu hittat din konst, men även för att jag blir så varm i hjärtat av er sköna stil och filosofi i livet. Verkligen härligt att få följa er en liten liten bit i livet.
  Tack! (Och hoppas att ni trivs i ert nya gemensamma hem)
  Kram, Linda

  SvaraRadera
 2. Tack Linda!! Vad glad jag blir att höra att vår tv-medvekan kunde tillföra så mycket värme, och att du hittade hit. Måste säga att din blogg, din trädgård, konst etc, andas otroligt mycket värme och ren inspiration det med! Den bloggen tänker jag lätt fortsätta följa :)
  Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att höra! Hjärtinnerligt välkommen!

  SvaraRadera