lördag 21 januari 2012

En helt ny serieHurra, idag har jag färdigställt en första sida till min serienovelette En helt ny människa!

Arbetsglädjen har varit total - detta är nämligen Historien som jag velat börja rita i princip ända sedan jag bestämde mig för att börja teckna serier. Nu, efter tre års väntan, känner jag mig kompetent nog att ta mig an denna berättelse, baserad på min tidiga barndom som inte enbart kantades av lycka.

Lyckas jag hålla den numera minst sagt tajta deadlinen, ja då väntar utgivning på Kolik förlag i samband med SPX12.

5 kommentarer:

 1. Du är så produktiv! OCH duktig! Tycker mycket om den här stilen, vad är hemligheten? :p Först tyckte jag den gav lite collage-intryck men det kanske är färglagt i photoshop?

  SvaraRadera
 2. Å wow wow wow! Jag ser så mycket fram emot att få skämma bort mina korpgluggar med serien i dess helhet!

  SvaraRadera
 3. Helena: kom på att jag inte avslöjade riktigt hela arbetsgången när vi snackade idag...Men hoppas det klargjorde en del :) Sofia: jag intygar härmed att du ska vara bland de första att få se den färdig. Vilket kanske händer när du minst anar det...

  SvaraRadera
 4. Jäklars, Rasmus, det var länge sen..! Och vilken trevlig/intressant/relevant blog du har fått till!

  SvaraRadera