tisdag 20 december 2011

Illustration i gång

En färdigtuschad sida som ska snart färgläggas i akvarell.

Glädjande nog är jag till slut i full fart med att illustrera min kommande bilderbok Leyla, Cocos och det höga huset. Boken är, förutom ett drömprojekt sedan länge, ett projektarbete inom kursen Bilderböcker för barn som jag under höstterminen läst/läser på HDK i Göteborg. Efter en del teoretiska studier, och en hel del arbete med bokens text och skisser, känns det som att jag nu är belönad med att få släppa loss och jobba med den överlägset roligaste biten! 32 sidor i fyrfärg ska det bli, en utmaning jag är mer än sugen på att ta mig an, tamejfan.

Mer om boken alldeles säkert senare!

2 kommentarer:

  1. Ser jättefint ut! Ska verkligen bli spännande att se hela sen :D

    SvaraRadera
  2. Tack Elena! Ser också fram emot den färdiga boken... och försöker njuta av vägen dit.

    SvaraRadera