måndag 28 november 2011

Gula Huset

Av någon outgrundlig anledning har jag tydligen inte tidigare publicerat Gula Huset-serieaffischen här i sin helhet. Då var det alltså på tiden!(Obs att det ett högerklick/visa bild som krävs för att kunna läsa.)

2 kommentarer:

  1. Mums! Smutsigt gult papper rings my bell anytime! Glad är jag också att du behöll den i den här "enbart linjer och svarta skuggor"-stadiet som jag har för mig att du sa att du skulle färglägga förbi förut. Mycket mysig tidsmarkör med skrivmaskinstext också.

    Den här kan du säkert kränga som affisch/använda som reklam och lockbete för Uddebo på nästa års Urkultfestival ;)

    SvaraRadera
  2. Härligt, Robert! Ja, kom fram till att lavering var alldeles överflödig med tanke på helhetsintrycket. Vissa bilder tecknade dock med baktanke att laveringen ska vara en del av dynamiken, där blev det lite konstigt. Förhoppningsvis är det dock mest jag som set detta...

    SvaraRadera