onsdag 5 oktober 2011

Det är gôttMycket skulle kunna sägas om den bokmässa jag nyligen upplevt och överlevt... I ett nötskal var det hela en lika ypperligt givande som slitande upplevelse, med allt vad jobb vid Optimalmonter, barnboksutforskande (i samband med kursstart på HDK), samtal på Seriescenen, serietecknarfester och -mingel osv osv innebar för min del. En höjdpunkt värd att tas upp är helt klart att jag fick, efter flera månaders otåliga väntan, lägga vantarna på det nya C'est Bon Anthology, där jag konstseriedebuterar! En angenäm milstolpe, får en lov att säga.

Annat inspirerande jag kommit i kontakt med:

Isa Engström. Kvarnbystudent som har en hel del bra saker att säga och som ritar magiskt fina bilder.

Elena Serrander. Alltså, egentligen skulle jag vilja länka till väldigt många personer i min nuvarande klass, som utan att överdriva det minsta om en helt makalös samlig konstnärer. Men Elenas sagovärld och stämningsfulla blogg tilltalar mig lite extra mycket.

Alvina Förlag. Ett förlag jag sprang in i på mässan, som hittils bara get ut fantastiskt vackra barnböcker. Kolla speciellt in Emblas universum!Vid Bilderbokskurs-start fick vi uppgift att under bokmässan dokumentera ett intressant samtal. Denna dialog mellan Kolbeinn Karlsson och min vän Anisa var vad jag lyckades fånga...

4 kommentarer:

 1. ÄH! du kan vara fin och bra! <3

  helt sjukt fin Kolbeinn du har ritat till exempel, som vanligt är jag helt såld på vad du ritat.

  SvaraRadera
 2. Fin och bra är du själv, får jag säga! Just Kolbeinn var inte jag så värst nöjd med, så det är ju extra kul att du gillade honom :)

  SvaraRadera
 3. jag tyckte båda var superfina, men han va ju extra kul för att jag vet hur han ser ut i egen hög person.

  SvaraRadera
 4. Jag håller med såg bilden och ba "varför har Henri ritat en Kolbeinn som står och pratar om sina smutsiga underkläder?" innan jag läste texten... som iofs inte förklarade varför Kolbeinn styrde in väskkomplimangen på smutsiga underkläder.

  SvaraRadera