fredag 12 november 2010

Indien mellan två pärmarInför senaste Karmosinnumret hävdade jag något högtidligt att jag avslutat arbetet med min Indiendagbokserie - vilket jag för tillfället i och för sig hade gjort, men i själva verket var det att ta ut segern i förskott. Då handlade det faktiskt om en rejält kapad version, som kändes tillräckligt komplett för att publiceras i just Karmosin, men allt annat än komplett i förhållande till den dokumentära helhet som jag egentligen hela tiden tänkt mig. I och med att det handlade om en på många sätt viktig resa för mig - som jag känt det närmast som min plikt att dokumentera efter min bästa förmåga - kändes det angeläget att komplettera den tidigare omgången med ett flertal nya sidor.

Nu, på pricken ett år efter min hemkomst från Underlandet, är den till sist här - den slutliga versionen av "Världens Indienresa"! 28 sidor blev det allt som allt (mitt överlägset längsta projekt hittills), som nu är tryckta och tillgängliga i fansinsformat. Den kommer finnas att köpa på Alt Com nu i helgen, och går såklart utmärkt att hämta/beställa från mig framöver.

Tack så innerligt alla ni fina som peppat och inspirerat mig att ro det hela i hamn! Shanti shanti


Några smakprov ur de nya sidorna

2 kommentarer: