måndag 29 november 2010

Sydsvenskan intervjuar

En av de närmaste veckorna kommer min nya och hittills enda strippserie Äkta kärlek gå som gästserie i Sydsvenskan, efter att den, tätt följd av Döden slutar av Robin Larsson samt Dum i huvet av Tobias Berg, vunnit deras årliga serietävling. Väldigt trevligt såklart, även om det fanns många fler i klassen som klart hade förtjänat att bli publicerade (kolla till exempel upp den hysteriskt bra Nun Club av Anna Ida Pezzot här)! Att synas i en stor dagstidning - eller att över huvud taget rita strippar - är inget jag tidigare varit så värst intresserad av, men när möjligheten väl dykt upp och responsen varit så överväldigande positivt är det bara att se vart det bär, vad den fortsatta responsen blir och ifall strippflödet håller i sig. Några Äkta kärlek-strippar kommer dessutom vara med i februarinumret av Tivoli, som passande nog har temat Kärlek!

En egen blogg för serien är på gång den med, där samtliga strippar kommer att återfinnas för tjuvläsning, läsning och återläsning.

Love is all you need


4 kommentarer:

  1. Åhh Henri vad roligt!!! Du är ju bäst! Kram Anisa

    SvaraRadera
  2. Tack Anisa! Om du kommer till Malmö om tre veckor så som jag hoppas att du gör så kommer den antagligen gå lagom i tidningen..

    SvaraRadera
  3. Najs! Men åååå jag vill se stirippen med! Det var det konstigaste fotot jag någonsin sett på dig... Grattis till alla framgångar!

    SvaraRadera
  4. Det är nog ganska lätt att missa att jag egentligen ler och ser allmänt sympatisk ut på bilden, vad gick snett??

    SvaraRadera